Din beste støttespiller

Value leverer tjenester innenfor regnskap, lønn, rapportering, HR og administrasjon. Våre tverrfaglige team jobber tett sammen med deg for å skape kontroll, oversikt og bedre lønnsomhet i ditt selskap. 

Snakk med oss

Regnskap og lønn

Vi tar oss av regnskap, lønn og rådgir deg på økonomiområdet. I Value får du ett kontaktpunkt, én innboks og et tverrfaglig team som hjelper deg med det du trenger - når du trenger det. På den måt kan du fokusere på drift og vekst. Vi ligger i front på systemer og tar i bruk teknologi som gir høy effektivitet og effektiv samhandling.

Utforsk

Rådgivning

Vi hjelper deg med problemstillinger knyttet til både økonomi og teknologi. Vekst, kostnader, rapportering, budsjettering, likviditet og finansiering. Systemer, implementering og effektiv dataflyt. For å nevne noe. I Value møter du rådgivere med erfaring, helhetlig blikk og god innsikt i forretning og din bransje. Vi leverer i form av prosjekter eller som innleide i roller.

Utforsk

HR og administrasjon

Forvaltning av ansatte omfatter mer enn å betale lønn og arrangere en firmafest i ny og ne. Du skal holde kontroll på det juridiske, på forhandlinger, pensjonsordninger, tariffavtaler og mye mer. Det krever tid og spesialistkompetanse. Vi hjelper deg enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet. Vi jobber i prosjekter eller tett med deg som kunde over tid.

Utforsk

Regnskap for små bedrifter

I Value for små bedrifter får du regnskapssystem og sertifisert kompetanse til en fast, lav pris per måned. Med effektive systemer og faglig dyktige regnskapsførere og rådgivere bistår vi deg med alle oppgaver på økonomiområdet slik at du kan fokusere på vekst og lønnsomhet. Passer for selskaper opp til 20 ansatte. Ta kontakt, vi hjelper deg med å komme i gang kostnadsfritt.

Utforsk
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Drammen
Engene 18
3015 Drammen
ds@vacc.no+47 938 52 804
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
dbg@vacc.no+47 980 95 018