Rådgivning

Vi hjelper deg med problemstillinger knyttet til både økonomi og teknologi. Vekst, kostnader, rapportering, budsjettering, likviditet og finansiering. Systemer, implementering og effektiv dataflyt. For å nevne noe. I Value møter du rådgivere med erfaring, helhetlig blikk og god innsikt i forretning og din bransje. Vi leverer i form av prosjekter eller som innleide i roller.

Ta kontakt for GRATIS KARTLEGGING

Rapportering

Vi hjelper deg med å få god, løpende oversikt i form av nettbaserte rapporter og dashboard som måler det som betyr mest for din virksomhet.

Utforsk

Likviditet

Vi bistår med å skape oversikt med konkrete grep for å utbedre likviditet. Kostnadsgjennomgang, betalings- og faktureringsrutiner, purring og inkasso.

Utforsk

Budsjettering

Nettbasert budsjettering som du kan bygge sammen med dine mellomledere. Integrert med rapporter og dashboard slik at du sikrer oversikt.

Utforsk

Kalkyler

Trenger du oversikt over hvilke prosjekter eller produkter du faktisk tjener penger på - eller hjelp til å prise riktig? Vi hjelper deg med analysen og implementeringen.

Utforsk

Skattefunn-søknad

Vi kan hjelpe deg med å identifisere ulike forskning- og utviklingsaktiviter du kan få støtte til. Vi bistår også med å få rapportere aktiviteter korrekt underveis i prosessen.

Utforsk

Økonomisjef/Controller

Vi kan fylle rollen som Økonomisjef og Controller i korte eller lengre perioder. Vi finner rådgiver med riktig kompetanse og erfaring til din virksomhet.

Utforsk

Kurs og opplæring

Vi kan kurse dine ansatte i alle deler av vårt tjenestespekter. Vi kan også stille som foredragsholdere på seminar og konferanser.

Utforsk
Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Drammen & Svelvik
Erik Børresens Allé 7, 4.et.
3015 Drammen
ds@vacc.no+47 938 52 804
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
dbg@vacc.no+47 980 95 018