HR og administrasjon

Forvaltning av ansatte omfatter mer enn å betale lønn og arrangere en firmafest i ny og ne. Du skal holde kontroll på det juridiske, på forhandlinger, pensjonsordninger, tariffavtaler og mye mer. Det krever tid og spesialistkompetanse. Vi hjelper deg enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet. Vi jobber i prosjekter eller tett med deg som kunde over tid.

Ta kontakt for GRATIS KARTLEGGING

Leie av HR-rådgiver

Få din egen HR-sjef. Med tilgang til senior ekspertise som bistår deg i en fast brøk eller på prosjektbasis kommer du raskt i gang med endring og utvikling av din organisasjonen uten å måtte ansette selv.

Utforsk

Administrativ støtte

Vi hjelper deg på adminitrasjonsområdet. Vi har erfarne rådgivere som sørger for orden og gode rutiner slik at du kan være trygg på at du er ajour og at du får mest ut av dine eksterne på økonomiområdet

Utforsk

Medarbeiderutvikling

Den årlige medarbeiderundersøkelsen med svar i excel holder ikke lenger. Vi hjelper deg med å implementere effektive verktøy for å måle engasjement og med tiltak for å skape en vinnende bedriftskultur.

Utforsk

Rekruttering og onboarding

Hos oss finner du kompetanse som skaper en optimal rekrutterigsprosess. Vi hjelper deg på veien med å finne rett person på rett plass og gir deg den kompetansen, erfaringen og de ideene som hjelper din virksomhet å vokse.

Utforsk

Veiledning i digitaliserings-prosessen av HR-funksjoner

Fallgruvene er mange når man bestemmer seg for å digitalisere HR-feltet. Men ved å gjøre et grundig forarbeid kan man unngå å velge et utilstrekkelig HR-system som kan føre til økte kostnader, tapt arbeidstid og mye frustrasjon.

Utforsk

GDPR rådgiving

Data er den nye oljen. Men personopplysningsloven og EUs personvernforordning setter grenser. Vi gir deg den nødvendige innsikten for å optimalisere bruk av data og hjelper deg med kursing av ansatte, etablering av rutiner og praktiske råd.

Utforsk
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Drammen
Engene 18
3015 Drammen
ds@vacc.no+47 938 52 804
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
dbg@vacc.no+47 980 95 018