Referanser

Value har kunder i alle størrelser og innenfor et bredt utvalg bransjer. Vi matcher behov hos kunde med et tverrfaglig team hos oss med erfaring og kapasitet. Som selskap skal vi være ledende på kundeopplevelse og vi investerer betydelig for å ligge i front i bransjen.

Snakk med oss
"Vi har opplevd Value som en ekstremt fleksibel partner som står på når det trengs. De har fleksible ressurser i møte med oss, hvor ting skjer fort og endres fort. Vi er rett og slett kjempefornøyde med både servicen og kompetansen Value har tilført".
Jostein Moe
Økonomisjef
Les mer
"Mange regnskapsbyråer reklamerer med at de hjelper oppstartsbedrifter, men det er først i Value at vi har opplevd dette som et virkelig og seriøst satsningsområde med tilhørende engasjement. I Value får vi tett oppfølging og gode og relevante råd fra dyktige rådgivere som har bred erfaring med ulike problemstillinger i en oppstarts- og vekstfase."
Erlend Andreas Glømmen
Arbeidende styreleder og medeier
Les mer
“I Value har vi fått mye mer enn bare en regnskapsfører. Vi har fått en sparringspartner som er nytenkende, løsningsorientert, pålitelig og fleksibel. I en oppstarts- og vekstfase hvor vi ikke hadde ressursene til å ha en egen økonomiansvarlig har Value vært en trygg partner, som vi kan stole på og som alltid gir svar og hjelp innen kort tid”.
Even Tangen Heggernes
Daglig leder
Les mer
“Value er en moderne og fremtidsrettet økonomipartner som er nytenkende og proaktiv innenfor økonomi og økonomistyring. I Value har vi fått en sparringspartner som gir god og tett oppfølging, og bidrar til at vi får økt kvalitet og presisjon i økonomirapporteringen”.
Bjørn Halvorsen
Styreleder
Les mer
“I Value har vi fått en økonomisk rådgiver som strekker seg langt for at vi skal lykkes. Våre kontaktpersoner i Value er fleksible, og har en arbeids-mentalitet og kapasitet som vi sjeldent ser andre steder!”
Lene Holmen-Jensen
Founder
Les mer
"Value har vært en viktig sparringpartner for oss med tanke på å forbedre og forenkle rutinene våre ved hjelp av smart bruk av teknologi. De er fleksible og har levert godt på våre høye krav til kvalitet og responstid."
Vegard Vik
Økonomisjef, Oda
Les mer
“Value er den beste eksterne regnskapsføreren jeg noen gang har jobbet med. Gjennom Value har vi fått samarbeide med konsulenter og rådgivere som forstår oss, er proaktive og hjelpsomme.”
Daniel Drangsholt
CFO
Les mer
Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Drammen & Svelvik
Erik Børresens Allé 7, 4.et.
3015 Drammen
ds@vacc.no+47 938 52 804
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
dbg@vacc.no+47 980 95 018