Om oss

Value leverer tjenester innenfor økonomiområdet - regnskap, lønn, rapportering og rådgivning. Våre tverrfaglige team jobber tett sammen med deg for å skape kontroll, oversikt og bedre lønnsomhet i ditt selskap. Vi har 80 ansatte ved kontorer i Oslo, Kristiansand, Drammen og Kragerø.

Se menneskene

I Value leverer vi trygt og effektivt på regnskap og lønn, men vårt mål er å være din beste støttespiller på økonomiområdet. Og akkurat det målet har vi en unik tilnærming til. Vi kaller det regnskapsnær rådgivning.

Regnskapet ditt er mye mer enn historiske data du er pålagt å rapportere. Regnskapet og kildene det bygger på kan gi deg verdifull innsikt og et solid beslutningsgrunnlag om du følger de riktige nøkkeltallene og dataene dine er ferskvare. Vi er den støttende rådgiveren du trenger som leder eller eier. Hos oss får du tilgang til et tverrfaglig team som kjenner deg og din bransje med kompetanse innen alt fra regnskap, lønn og pensjon til budsjettering, rapportering og HR. Alt du trenger innen økonomisk rådgivning - tilgjengelig i det omfang du trenger, når du trenger det. Du får én hovedkontakt og én kontaktflate, men er ikke begrenset til en persons kompentanse og erfaring.

Du kan tenke på oss som "fastlegen din" på økonomiområdet. Du kan komme til oss med alt du trenger råd om innenfor økonomi. Vi sparrer med deg og løser det meste med våre ansatte. Hvis ikke henviser vi deg til spesialister utenfor våre fagområder.Value investerer tungt i mennesker og ny teknologi for å ligge i front av utviklingen. Vi hjelper deg opp i skyen, og over på systemer tilpasset fremtiden. Sammen finner vi de riktige tilleggene for deg, enten det er til prosjektstyring, timeføring, måling av medarbeidertilfredshet eller kundeundersøkelser. Vi bidrar og rådgir på teknologifronten - hvilke løsninger bør du ha for å skape best mulig flyt? Med andre ord så hjelper vi deg med det du trenger, når du trenger det, i den grad du har behov for det. Økonomisk rådgivning slik det bør være.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vil du vite mer? Dette skiller oss fra andre regnskapsførere.

Våre verdier er: kundeorienterte, engasjerte, trygge, innovative og delende.

Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Drammen & Svelvik
Erik Børresens Allé 7, 4.et.
3015 Drammen
ds@vacc.no+47 938 52 804
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
dbg@vacc.no+47 980 95 018