"Rådgiverene i Value hjelper oss med helt praktiske og konkrete utfordringer og finner løsninger som vi aldri hadde funnet selv."

Jan Kristen Wilborn
COO, IT Consult

Kort om bedriften:

ITC er et konsulenthus som leier ut konsulenter for lengre oppdrag. Vi bemanner prosjekter med kompetanse i henhold til kundens krav, som oftest senior og ekspertkompetanse. Hovedfokuset vårt er på IT infrastruktur, men vi leverer også blant annet driftsteknikere, rådgivere, arkitekter og prosjektledere til både privat og offentlig sektor.

Industri: Konsulentbransjen
Størrelse: SMB
Kontorer: Oslo og Porsgrunn
Tjenester fra Value: Regnskap, lønn og rådgivning

Vårt bidrag:

Hvorfor vurderte dere å outsource regnskapet i utgangspunktet?

Det var det flere grunner til. For det første så vi ikke behovet for å ha en egen dedikert ressurs på huset, og for det andre viste egne beregninger at vi kunne bli mer effektive gjennom å benytte en ekstern aktør. Å ansette noen internt ville kostet omtrent det samme, så da var valget ganske enkelt.

Hvorfor akkurat Value?

Values kompetanse passer oss perfekt. Vi tilbyr selv ekspertise innenfor mange felt og derfor er det viktig at våre samarbeidspartnere kan bidra til leveransene våre. Pris var selvsagt også en faktor og Value hadde et kostnadsnivå som var gunstig for begge parter.

Hvordan vil du beskrive Values kompetanse?  

Jeg synes Value besitter et høyt faglig nivå. De følger oss opp på jevnlig basis og er proaktive i arbeidet. Det gjør de til en integrert del av driften vår. Hvis vi ringer Value for å få innspill, er det unødvendig å gi en lang brief; de kjenner utfordringene og kundene våre godt. Dermed kan de være en naturlig del av leveransen.

«Arbeidsoppgavene til regnskapsførere og økonomifunksjonen endrer seg i et raskt tempo. Likevel ser vi at det er mange oppgaver som ikke kan automatiseres. Det vil fortsatt være behov for dyktige fagpersoner som kan være en god sparringspartner på økonomifeltet. Vi spiller på lag med teknologien og mener fremtiden vil være lys for oss som driver med regnskap og rådgivning. Vi ser på dette som en mulighet til å hjelpe kundene våre enda mer med det som virkelig betyr noe for økonomien deres.»
Thomas Thorsen, daglig leder i Value Kristiansand.

Les også: Dette er de viktigste faktorene som påvirker lønnsomheten i et konsulentselskap

Hva skiller Value fra andre regnskapsførere?

Det som skiller Value fra andre er at de har egne rådgivere som jobber med rapportering, likviditetsstyring, nøkkeltallsanalyse og økonomistyring. Rådgiverne hjelper oss med helt praktiske og konkrete utfordringer og finner løsninger som vi aldri hadde funnet selv.

Hvordan vil du karakterisere leveransene fra Value?

Jeg vil si de leverer grundig arbeid og viser engasjement utover det vanlige for oss, våre prosesser og rutiner. Det har blant annet resultert i sterkt reduserte regnskapskostnader det siste året.

Til slutt: Hvis noen hadde spurt om hvorfor de skal velge Value, hva hadde du svart da?

Vel, regnskap er en commodity og jeg synes Value gir oss en veldig god tjeneste til en gunstig pris.

Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Drammen
Engene 18
3015 Drammen
mlt@vacc.no+47 480 26 561
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
mck@vacc.no+47 982 07 163
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Stavanger
Travbaneveien 3
4031 Stavanger
chj@vacc.no+47 408 90 534