Fullfører du studier innen økonomi våren 2022?

Arbeidsgiver:

Value Kristiansand AS

Stillingstittel:

Konsulent

Sted:

Kristiansand

Frist:

31.05.2022

Varighet:

Fast

Søk på stillingen

Stillingsbeskrivelse:

De ansatte er vår mest verdifulle ressurs. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å finne, og ikke minst beholde, de riktige folkene. I 2022 skal vi ansette inntil 10 unge talenter rett fra skolebenken som får delta på vårt helt nye opplæringsprogram: Valued.

Det er viktig for oss at nyutdannede får en god start, og dette er grunnen til at vi har laget Valued. Vi ansetter nyutdannede økonomer ved alle våre kontorer, men alle nye får to uker felles oppstart i Kristiansand. Disse ukene får du som nyansatt opplæring og faglig påfyll fra noen av våre dyktige og erfarne konsulenter, og så klart mye moro!

Arbeidsoppgaver:

Som regnskapskonsulent får du jobbe med spennende kunder innenfor ulike bransjer. Du har  ansvar for din egen kundeportefølje og håndterer regnskap og lønn for dine kunder. Dette innebærer blant annet oppgaver som  regnskapsførsel A-Å, lønnskjøring, avstemming og rapportering.

Som nyutdannet forventer vi ikke at du kan så mye fra før, så du vil få den opplæringen og veiledningen du trenger for å gjøre en god jobb. Samtidig forventer vi at du er lærevillig og interessert og at du tar initiativ og eierskap til din egen faglige utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med mange dyktige folk, så det vil alltid være noen du kan spørre hvis du står fast.

Ønskede kvalifikasjoner:

For å søke må du ha høyere utdanning innen økonomi. Det er en fordel om du har hatt jobb eller frivillige engasjement ved siden av studier, og at du kan vise til gode resultater i studiene.

Personlige egenskaper:

Hva vi tilbyr:

For deltakere på Valued kan vi tilby et opplæringsprogram utenom det vanlige. Du vil få starte karrieren din med to uker i solbyen Kristiansand. Disse to ukene skal vi fylle med masse gøy program, både faglig og sosialt. Som ansatt i Value får du jobbe sammen med andre dyktige fagfolk innen økonomi og HR. Du blir en del av et tverrfaglig team som støtter og hjelper hverandre i å løse komplekse utfordringer for teamets kunder.  

Som regnskapskonsulent får du muligheten til å raskt ha selvstendig ansvar for dine kunder, og du vil få mange spennende faglige utfordringer. I Value får du bli del av et spennende selskap i vekst. Du blir en viktig bidragsyter til et allerede godt arbeidsmiljø, og du vil få konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger, mobil og abonnement, mm.

Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Drammen & Svelvik
Engene 18
3015 Drammen
ds@vacc.no+47 938 52 804
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
dbg@vacc.no+47 980 95 018