Er du vår nye teamleder?

Arbeidsgiver:

Value Kristiansand AS

Stillingstittel:

Teamleder

Sted:

Kristiansand

Frist:

Snarest

Varighet:

Fast

Søk på stillingen

Stillingsbeskrivelse:

Til vårt kontor i Kristiansand ser vi nå etter en fremoverlent og dyktig teamleder til et av våre 3 team. Ønsker du å bli del av et regnskapsbyrå som benytter effektive og moderne systemer for å levere det beste til kunden, og som jobber aktivt for å være den beste arbeidsplassen for de beste ansatte? Da bør du se her!

Arbeidsoppgaver:

Stillingen innebærer blant annet ansvar for egen kundeportefølje, herunder: avstemming rapportering og effektivisering. Du vil være kontaktperson og sparringspartner for kunder i egen portefølje, og fungere som rådgiver for kundene. Teamlederrollen innebærer også å veilede andre innenfor ditt ekspertiseområde. Du vil ha personalansvar og være ansvarlig for oppfølging av de ansatte på ditt team.


Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har utdanning innen regnskap/økonomi og minimum 3 års relevant erfaring fra byrå. Videre anser vi gode analytiske evner, god virksomhetsforståelse og god erfaring med å lese regnskap som sentrale egenskaper. Gode IT kunnskaper og god erfaring med bruk av Excel er en fordel, da vi jobber for å ligge i front når det kommer til teknologisk omstilling. Du må beherske norsk flytende muntlig og skriftlig. Autorisasjon er en fordel, men ikke et absolutt krav.

Personlige egenskaper:

Som teamleder er det viktig at du tar ansvar for et positivt arbeidsmiljø og motiverer andre . Du har en høy gjennomføringsevne og jobber systematisk og effektivt. Du trives med kundekontakt, er serviceminded og har gode kommunikasjonsevner. Du arbeider effektivt og har bred kunnskap om, og erfaring med, mange ulike bransjer og utfordringer innenfor avstemming og rapportering. Ikke minst er du motivert til å bli en del av vårt team i Value og ønsker å være med å skape verdi og ta selskapet fremover sammen med oss!

Hva vi tilbyr:

Vi kan tilby en spennende og utfordrende lederstilling i et ungt og innovativt arbeidsmiljø med høy kompetanse. Du vil ha varierte og spennende arbeidsoppgaver og karrieremuligheter i et raskt voksende selskap. Du vil få 35 hyggelige kolleger lokalt i Kristiansand, og til sammen 85 kolleger nasjonalt. Vi jobber godt på tvers av kontorene og er opptatt av å få det beste ut av den kompetansen vi har i gruppen. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser.

Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Drammen
Engene 18
3015 Drammen
mlt@vacc.no+47 480 26 561
Kragerø
Ytre Strandvei 3
3770 Kragerø
mck@vacc.no+47 982 07 163
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Stavanger
Løkkeveien 111
4007 Stavanger
chj@vacc.no+47 408 90 534