Administrasjonskonsulent

Arbeidsgiver:

Value Kristiansand AS

Stillingstittel:

Administrasjon

Sted:

Kristiansand

Frist:

31.05.2022

Varighet:

Fast

Søk på stillingen

Stillingsbeskrivelse:

Har du erfaring med økonomi og administrasjon og vil være med å bygge opp og utvikle et nytt tjenesteområde? Du ønsker kanskje ikke jobbe med rendyrket regnskap og lønn, men har god økonomiforståelse og liker å være ute hos kunder og spille dem gode? Da har vi en spennende mulighet for deg.

Mange bedrifter har kuttet administrasjonsoppgaver, og en del oppgaver henger i luften. Disse oppgavene skal vi løse. Vi etablerer en ny tjeneste, og ser etter flere dyktige konsulenter innenfor dette området. Vi ser etter deg som kan hjelpe kundene våre med å utbedre interne rutiner og implementere disse, forenkle kundens hverdag og bidra til økt kvalitet i leveransen.

Du må jobbe selvstendig, være god på kundekontakt og oppfølging mot team internt, like å stå i utfordrende situasjoner, være kreativ og løsningsorientert, handlekraftig og nysgjerrig. Vi ser etter deg som har et øye for hvilke behov kunden har, og leverer på dette.

Det vil være behov for at du jobber eksternt hos kunden, så tilgang til bil vil være en fordel.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil formes etter behov og samarbeid med våre kunder. Du vil ta del i deres administrative oppgaver, med fokus på forbedring, utarbeidelse og implementering av gode rutiner. Du vil være et bindeledd mellom våre kunder og vårt kontor, og i samarbeid med våre regnskaps-/lønns-/ og rådgivningskonsulenter bidra til god økonomistyring. Andre oppgaver som kan inngå i ulike prosjekter er resepsjonsarbeid, fakturering, opprydding i reskontro, mm. Listen er ikke uttømmende, så du må være fleksibel og fremoverlent i forhold til arbeidsoppgaver som stillingen krever at du tar hånd om.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du kan gjerne ha opparbeidet deg forståelse av drift ved å ha vært sentral i drift av en klesbutikk, butikk, bakeri e.l.
  • Utdannelse innen økonomi, ledelse, regnskap og/eller administrasjon er en fordel, men absolutt ikke et krav.
  • Relevant erfaring innen økonomi, regnskap og/eller administrasjon.
  • Erfaring innen prosjektledelse er en fordel, men ikke et krav
  • Du må ha god økonomiforståelse.

Personlige egenskaper:

For å trives i denne jobben må du like å ta ansvar og jobbe selvstendig samtidig som du samarbeider godt med andre. Du må ha gode kommunikasjonsevner og må trives med mye kundekontakt. Du jobber systematisk og effektivt, er opptatt av å se muligheter og finne de beste og enkleste løsningene i samarbeid med de rundt deg.

Hva vi tilbyr:

I Value Kristiansand får du bli en del av et skikkelig godt arbeidsmiljø. Du får jobbe sammen med dyktige og gode mennesker som støtter hverandre i hektiske tider. Du får også en spennende og variert hverdag som du selv kan være med å forme. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Dette inkluderer blant annet svært gode personalforsikringer og pensjonssparing, mobil og abonnement mm.

Konsern
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
mv@vacc.no‭+47 414 72 774‬
Kristiansand
Markens Gate 9
4610 Kristiansand
dm@vacc.no+47 982 64 223
Oslo
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo
bh@vacc.no+47 919 00 663
Drammen & Svelvik
Engene 18
3015 Drammen
ds@vacc.no+47 938 52 804
Kragerø
Kirkegata 7
3770 Kragerø
dbg@vacc.no+47 980 95 018